Kerstmenu 2017

Kerstmenu Coco Pazzo 2017.

5 Gangen menu €59,50

 

Terrine van Fazant en Patrijs, ingelegd met gele Wortel,Courgette en Rettich,luchtige Boudino van Porcini,zoetzure Akkerchampignon,gerookte Kingboleet en een fitto van Kastanjepaddenstoel.

+++

Ravioli van zoete aardappel en Dragon,creme van geroosterde Pompoen, Coguille en zacht gegaard buikspek van het Limburgs Kloostervarken.

+++

Hertenrugfilet,en een stoofje van de sukade van het Hert,            Schuim van Rode kool,Jus van Jeneverbes,Pastinaak,Knolselderij en Amandelaardappeltje.

+++

Marbre van Kweepeer met Gorgonzola Dolce Riserva,en Testun di Barolo.

+++

Taartje van warme Couverture, Ananas gemarineerd in Vanille en Steranijs en versgedraaid roomijs van witte Chocola en Espressoboontjes.